Resultaten voor extra slot op deur

extra slot op deur
ENKELE VOORDELEN VAN PVC RAMEN EN DEUREN.
Je mag er dan ook zeker van zijn dat ze lang meegaan én in optimale staat blijven. Al onze deuren worden standaard uitgerust met een 5-puntsluiting. En voor een nog betere beveiliging kun je kiezen voor een extra veiligheidscilinder. Stijlen en kleuren. Klassiek, modern of je deur helemaal zelf samenstellen? PVC biedt een brede waaier aan uitvoeringen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Kiezen voor KERA heeft alleen maar voordelen. Vakkundige plaatsing en. hulp bij premies. Enkel de beste materialen. voor gegarandeerde kwaliteit. Steeds een stipte. afwerking zoals gepland. Sterke dienst na verkoop. en 10 jaar garantie. Ruime keuze aan. stijlen en kleuren. Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij laten niets aan het toeval over. De werken aan uw woning of bedrijf worden steeds zorgvuldig afgewerkt en proper afgeleverd. KERA Ramen en Deuren. Erkend aannemer klasse 1. Tel: 03 434 25 51. Volg ons op Facebook. Copyright 2021 KERA Ramen en Deuren Alle rechten voorbehouden Privacybeleid. Wij gebruiken cookies om bezoeken aan onze website te monitoren alsook de gebruikservaring te verbeteren.
Caravan deurslot nodig? Bekijk alle deursloten op Obelink.nl.
Als je thuis weggaat doe je ook de deur op slot en vaak ook nog eens op een knip. Je wilt toch je caravan of camper net zo beveiligen als je eigen huis? Dan is een extra camper of caravan deurslot de ideale oplossing.
axa
Slot kopen? Verschillende sloten v.a. 5, Deurbeslag-Expert.nl.
Bijzetsloten voor ramen en deuren. Badkamer en toiletsloten. Oplegsloten voor ramen. Oplegsloten voor voordeur. Antraciet titaan PVD. Messing titaan PVD. Achterdeurbeslag op rozet. Antraciet titaan PVD. Messing titaan PVD. Veiligheidsrozetten voor oplegsloten. Antraciet titaan PVD. Messing titaan PVD. Antraciet titaan PVD. Messing titaan PVD. Over Deurbeslag Expert. Deurbeslag-Expert.nl is dé expert op het gebied van deurbeslag. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod met onder meer deurkrukken, deurknoppen, veiligheidsbeslag, deurklinken, deurcamera's' hang en sluitwerk, sloten o.a.
https://www.kadootjeposten.nl/page/129411/een-kadootje-voor-elke-gelegenheid-
Met welk deurslot beveilig jij jouw woning het beste? Slotenmaker Gent.
Het meest voorkomende slot is een insteekslot. Insteeksloten zijn geschikt voor stompe, houten deuren die in de meeste woningen geplaatst zijn. Wanneer je een buitendeur hebt van metaal of kunststof, zoals je vaak ziet op schuurdeuren, dan worden hier meestal smalle insteeksloten in geplaatst. Daarnaast hebben balkondeuren en terrasdeuren vaak een sluiting genaamd espagnolet. Deze type deuren zijn dan alleen vanaf binnen te openen en af te sluiten. Alle sloten met een SKG of SKG keurmerk worden gezien als inbraakwerend. Een waardevolle aanvulling op een hoofdslot zijn bijzetsloten. Omdat er verschillende type deuren zijn, zijn er ook diverse soorten bijzetsloten verkrijgbaar. Het penslot wordt het meest verkocht aan particulieren. Dat komt omdat dit type bijzetslot relatief goedkoop is, gemakkelijk te installeren is en past op bijna iedere deur. Deurgrendels worden vaak gebruikt als extra nachtslot omdat deze alleen van binnenuit bediend kunnen worden.
Buiten blijven! Extra slot bevestigen Camper, caravan.
Een eenvoudige klus, groot resultaat: een extra slot op de deur maakt je caravan of camper stukken veiliger. Voor je zon slot bestelt, bekijk je hoeveel ruimte er naast de deur is. Als er genoeg plek is, kun je een slot kopen dat volledig door de zijwand wordt geschroefd, zoals de Safe Door Magnum van Fiamma.
Slotenmakerij Sanders.
3 x meer veiligheid. Met één sleutelbeweging gaat de deur op drie plaatsen op slot: onderaan, in het midden en bovenaan. Daarnaast wordt het kader van de deur extra verstevigd met veiligheidssluitplaten. Dit zijn platen van 3mm dik, met genoeg bevestigingplaatsen waardoor de deur nagenoeg niet open te breken is.
Sloten vervangen - Slotenmakerdirect.
Schakelt u voor het vervangen van uw sloten Slotenmakerdirect in. Met ervaren monteurs op locatie is Slotenmakerdirect in geheel Vlaanderen uw betrouwbare slotenmaker in de buurt. Wij helpen u sloten vervangen. Kennis van elk merk. Ramen en deuren. Alle merken en kwaliteiten van sloten. De standaardsloten die in een voordeur zitten zijn cilindersloten. Het slotmechanisme zit in een cilinder en enkel een bijpassende sleutel kan het slot openen en sluiten. Omdat een cilinderslot in de deur is verwerkt zal de slotenmaker bij een cilinderslot vervangen kiezen voor een cilinderslot met dezelfde maatvoering. Dit zal onnodig boorwerk besparen. Daarnaast is er een verschil tussen een enkel en dubbel cilinderslot. In de voordeur en buitendeur wilt u een dubbel cilinderslot, zodat de deur zowel van binnen als buiten te openen is. Voor een garagedeur, raam, of binnendeur is een enkel cilinderslot voldoende. Een veel voorkomend probleem bij cilindersloten is dat ze gevoelig kunnen zijn voor kerntrekken. Inbrekers kunnen het slot met behulp van een schroef gemakkelijk forceren. Om dit te voorkomen kunt u uw sloten vervangen door veiligheidssloten met het SKG keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat uw deur voldoende beveiligd is. Een andere extra beveiliging is een meerpuntsslot.
Plaatsen raambeveiliging - Slotenmaker ROB.
Beveilig de ramen van uw huis of bedrijfspand in het Antwerpse tegen de gaatjesboorders-inbraaktechniek. We zien vaak dat een inbreker bij een raam zonder extra raambeveiliging vrij eenvoudig inbreekt via de zogenoemde gaatjesboorderstechniek.De inbreker boort heel eenvoudig met behulp van een accuboormachine een gaatje ter hoogte van de raamkruk en tracht op die manier de kruk te openen met een speciaal geplooide priem. Dit alles gebeurt vrij geluidsloos en zonder dat er sprake is van glasbreuk. Om inbraken met zwaar fysisch geweld moeilijker te maken, plaatsen we bijkomende raamsloten. Is uw sleutel afgebroken? Bent u uw sleutel verloren of is uw slot defect in Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Aartselaar, Kontich, Hove, Rumst, Reet, Lint, Antwerpen Zuid en Antwerpen Kiel. Slotenmaker ROB opent vakkundig, betrouwbaar en snel elke gesloten deur. Meer dan 20 jaar ervaring. Rob en Sandra adviseren u graag samen met hun medewerkers voor de beste technische oplossing bij het beveiligen van uw woning.
Deursloten voor aluminium deuren reken op de kwaliteit van Sobinco.
Esthetische afwerking bediening: deurkrukken kunnen doorheen het slot aan elkaar geschroefd worden waardoor er geen schroeven aan de buitenzijde zichtbaar zijn. Hoge inbraakwerendheid door beveiliging in horizontale en verticale richting. Maximale deurafmetingen 1400 x 3000 mm. Orca anti-panieksloten zijn gebaseerd op de Orca meerpuntssloten. Bestaat uit een boven, midden en onderslot. Ook verkrijgbaar als éénpuntsslot. Voor extra inbraakbeveiliging zijn boven en onderslot voorzien van.:

Contacteer ons